Tüm Manşetler

Jandarma Trafik Timlerinden Öğrencilere Seminer....

Devrek'e bağlı köylerde Jandarma Trafik Timleri tarafından öğrencilere trafik kuralları hakkında seminer verdiği bildildi.

İnternet Ortamında Yaşatılıyorlar...

Alaplı'ya bağlı Gümeli Beldesinde vefat eden vatandaşlar, www.gümeli.net adlı internet sitesinde yayınlanarak tekrar yaşatılıyor.

Tek Yön Buraya Kadar...

Kdz. Ereğli'de 14 Aralık 2009 tarihinde başlatılan tek yön uygulaması iptal edildiği bildirildi.

Açıkgöz'den Tıp Bayramı Mesajı

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayarak, ülkenin dört bir yanında görevlerini yerine getiren hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, hayat şartları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinin sağlık hizmetlerindeki kaliteyi artıracağını belirtti.

Medya Bölünmüştür.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Genel Başkan Yardımcısı Turgay Olcayto, Türkiye'de medyanın bölündüğünü ifade ederek, bunun da 'yandaş medya' ile 'darbeden yana medya' olarak gerçekleştiğini söyledi.

Kilimli'deki operasyonun ardından zanlılar adliyede

Kilimli Belediyesi'ne yapılan operasyonda gözaltına alınan zanlılar adliyeye çıkarıldığı bildirildi.

TSO PROTOKOL İMZALADI

Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile HSBC Bankası arasında Kobilere yönelik kredi anlaşması imzalandı.

Krize inat ihracat'a devam

Alaplı da faaliyet gösteren Birlik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 27’ci Ülkeye ihracat yaparak İlçenin gururu oldu.

15 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor.

Ahşap Yat ve Tekne İmalatçıları Kooperatifi (AYTEK) Başkanı İbrahim Türkoğlu “15 yıl önce Alaplı da hayalini kurduğumuz Yat imalathanesi için son aşamaya geldik. Hazırladığımız ÇED raporu Bakanın önünde imza için bekliyor. İmzalar atıldığı zaman hayallerimiz gerçek olacak” dedi.

Sürücü adaylarına

İstanbul ve Kastamonu ‘un ardından Alaplı da üçüncü şubesini açan Umut Sürücü Kursu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

ÇİFTÇİYE MÜJDE!..

Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu üreticilere dönüm başına 150 TL. fındık destekleme paralarının 23–25 Mart 2010 tarihleri arasında ödenmeye başlayacağını bildirdi

TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIRMIŞ..

TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIRMIŞ..

29 Ekimi Bekliyoruz

29 Ekimi Bekliyoruz

Wella Gelinlikten İlkbahar Kampanyası

Alaplı Rampalı İş Merkezinde faaliyet gösteren Wella Gelinlik İlkbahar kampanyasıyla birlikte gelinlik,nişan kıyafeti ve gece elbiseleri fiyatlarında indirim başlattı.

İstanbuldaki Zonguldaklılar Haziran ayında buluşacak

İstanbul Zonguldaklılar Derneği aylık genel toplantısını yaptı